Основај нова фирма во Македонија со помош на професионалци

Основај нова фирма во Македонија за само еден ден со помош на професионалци Имаш бизнис идеја? Се двоумиш дали да започниш сопствен бизнис? Се прашуваш како да дојдеш до почетни финансиски средства за почеток на бизнисот? Имаш други неодговорени прашања?   Доколку имате дилема/ неразјаснети прашања околу основање на нов бизнис а имате бизнис идеја, […]