Централниот регистар го пушти во употреба регистарот на вистински сопственици

Централниот регистар го пушти во употреба регистарот на вистински сопственици Ви го пренесуваме во целост известувањето на Централниот регистар: Почитувани, Регистарот се воспоставува како производ од интензивната соработка меѓу Централниот Регистар со Управата за финансиско разузнавање, поддржан од Глобалната програма за борба со нелегални финансиски текови при Германското друштво за меѓународна соработка (ГИЗ). Целта на […]