Обврски за компаниите за усогласување со новиот Закон за заштита на лични податоци

Обврски за компаниите за усогласување со новиот Закон за заштита на лични податоци Со Законот за заштита на лични податоци кој е објавен во Службен весник на РСМ бр. 42/20, даден е рок на компаниите да ги усогласат правилата и процедурите за заштита на личните податоци од една и пол година. Тој рок истече на […]