8 ПРИЧИНИ ЗОШТО ДА ИНВЕСТИРАТЕ ВО МАКЕДОНИИЈА

8 ПРИЧИНИ ЗОШТО ДА ИНВЕСТИРАТЕ ВО МАКЕДОНИИЈА   Според владиниот сајт за промовирање на Македонија како дестинација за инвестирање, ви претставуваме неколку причини зошто идните претприемачи би инвестирале во Македонија: Предност од стратешката географска позиција, наоѓајќи се на крстосницата на 2 главни европски транспортни коридори;   Високо либерализирана политика за надворешна трговија и има потпишано […]