НОВИ УСЛОВИ ЗА МЕРКА ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА 14.500

НОВИ УСЛОВИ НА МЕРКАТА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ И МАЈ ВО ИЗНОС ОД 14.500 ДЕНАРИ ПО ВРАБОТЕН АЖУРИРАНО НА 01.05.2020 Владата на РМ на 28.04.2020 година донесе нова Уредбата со законска сила за финансиска поддршка на работодавачите од приватниот сектор погодени од здравствено-економската криза предизвикана од вирусот Covid-19, заради исплата на платите за месеците […]