Нова компанија во Македонија за само еден ден. Регистрирај компанија преку нашата апликација на брз, едноставен и професионален начин.
Имаш бизнис идеја? Повели во нашите канцеларии. Ние ке ти помогнеме како да ја реализираш истата

Основај нова компанија за само еден ден

Доколку имате бизнис идеја, план за започнување на сопствен бизнис, направете го првиот чекор. Регистрирајте нова компанија/ фирма на лесен и едноставен начин а воедно и многу професионален со нашата алатка.

Нашиот тим се состои од професионални правници, сметководители и ревизори со докажано искуство. Ние ќе ви помогне во изборот на вид на компанија соодветен на видот, обемот и дејноста на вашиот иден бизнис.

Толку едноставен начин на основање на вашата компанија во 2 чекори:

  • пополнете ја е-формата во прилог за само 5 минути.
  • дојдете во нашите канцеларии да ги потпишете документите за основање на компанијата, кои во меѓувреме се подготвени врз основа на пополнетите податоци во е-формата.

 

Голем број на видни домашни и меѓународни компании го избраа Глобал Гроуп Консалтинг за основање на нова фирма за сметководствени и правни услуги.

Меѓународни компании како Baumit од Австрија, SZU GmbH од Германија, NCAB GROUP од Шведска. BCC Group од Азербајџан, Info Kod од Хрватска, Biosistemi од Хрватска, KoleviKolev од Бугарија. Prio Startup од Шведска, Istanbul Group од Турција и мнгу други. Исто така и голем број на домашни компании работаат со нас, Горска ВодаСолетаСаникМактрендТонус Леб  и други компании.

Пополнете ја формата за регистрација за 5 минути

Пополни ја формата за регистрација на нова компанија од  било каде online на novafirma.mk.
Пополнете ја формата во прилог со потребните податоци и некој од нашиот тим ќе ве контактира во најкраток можен рок.
Изберете вид на компанија. Доколку сеуште не сте се одлучиле за видот на компанија. Оставете го ова поле празно и дозволете ние да ви помогнеме во изборот на вид на компанија врз основа на Вашиот бизнис план.
Внесете улица број, Општина/ Град
Внесете име и презиме на основачи/ сопственици на компанијата
Изберете дали сакате основачкиот влог на друштвото да го внесете во пари или предмети на кои ќе се изврши проценка од овластен проценител. Минимални оснивачки влогови за (ДОО, ДООЕЛ е 5.000 евра), (ТП – нема основачки влог) …
Изберете дали сакате основната главнина да ја внесете со самата регистрација или во рок од една година од регистрацијата
Изберете вид на дејност на работа на новата компанија
Овој e-mail ќе се регистрира во Централниот регистар и ќе биде e-mail кој ќе се користи за пристап до Управа за јавни приходи и други државни органи
Пријавување до 3 вработени во рамките на основање на компанијата. За поголем број на вработени, во договор со клиентот.
Доколку сакате може да Ви нарачаме печати и истите да ги подигнете од нашите канцеларии со Решението за новооснованата компанија
Со поднесување на оваа форма, изјавувам дека се согласувам novafirma.mk и Глобал Гроуп Консалтинг ДОО Скопје да ги користат моите лични податоци внесени во формата за намената за која ги доставувам истите, односно за регистрација на компанија во Централниот регистар и во други надлежни институции во Република Македонија.